Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, courgette, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, rijst, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Basisrecept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier: