Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Yo Kids:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Bijgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise: