Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: