40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroencognacdroge witte wijngroene paprikainktvisknoflookkreeftlinguineolijfoliepeperpeterseliespaghettisuikeruivenusschelpwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Macaroni met schelpdieren

Ingrediënten:
basilicum, champignons, cognac, droge witte wijn, garnalen, mossel, inktvis, knoflook, laurier, macaroni, margarine, olijfolie, oregano, peterselie, sjalot en tomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pasta met inktvisinkt

Ingrediënten:
droge witte wijn, inktvis, knoflook, linguine, olijfolie, bladpeterselie, rode chilipeper, tomaten, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Puttanesca

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, croutons, groene kruiden, kappertjes, olie om te bakken, olijven, pul biber, rode wijnazijn, rood pepertje, sinaasappelrasp, tomaten, tonijn uit blik, ui, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Valenciaanse pasta-paella - fideuà

Ingrediënten:
fideos pasta, garnalen, knoflook, kruidnagel, langoustine, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, visresten, zeeduivelfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Kreeft met pasta, salieboter en limoen

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bleekselderij, boter, botersaus, court-bouillon, groene asperge, kerstomaat, knoflook, kreeft, limoen, rozemarijn, salie, spaghetti, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Pasta e fagioli met mosselen

Ingrediënten:
bacon, cannellinibonen, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde chilivlokken, knoflook, mosselen, olijfolie, ontbijtspek, pasta, peterselie, tomatenblokjes, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken forel met rijst tomaten en noten

Ingrediënten:
forel, gemalen zwarte peper, langkorrelrijst, noten, olijfolie, sla, tomaat, ui, verse dragon, gember, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Delicate reginette

Ingrediënten:
doperwt, langoustine, olijfolie, reginette, sjalot en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bavette met venusschelpen en courgettes

Ingrediënten:
bavette (vlees), bladpeterselie, chilipeper, courgette, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, tomaat en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met kreeft

Ingrediënten:
knoflook, kreeft, linguine, olijfolie, oregano, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Linguine met garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, garnalen, tomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, pastadeeg, rode spaanse peper, rucola, saffraan, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Chow mein-garnalen uit Szechuan

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spaghetti met kreeft

Ingrediënten:
kreeftenvlees, olijfolie, bladpeterselie, spaghetti, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kokosmie - mee ga-thi

Ingrediënten:
garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, nam pla, olie, rijstmie, sen lek, sjalot, suiker, tao jeow, taugé, thaise vissaus, tofu, tomaat, varkensvlees en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met grouper

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, grouper, olijfolie, prei, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Mijn Siciliaanse lievelingsspaghetti met sardines

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde chilivlokken, olijfolie, peterselie, sardines, spaghetti, tomatenblokjes, ui en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...