Bavette met venusschelpen en courgettes - bavette alle vongole e zuccine

Je vindt dit recept op pagina 338 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Zeeduivel & bavettelasagna

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Gebakken heekfilet met krablinguine

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Zijdezachte Pasta Met Reepjes Courgette En Basilicum

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen