Recept uit Margriet kookboek:
Witte-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, eierdooier en slagroom
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch: