Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, crème fraîche, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: