Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, sjalot, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Heerlijk simpel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De man die alles at:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sausjes en dips:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek: