Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, salie, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken: