814 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneieidooiergemberketjap manisknoflookkomkommerkorianderlimoensapmosterdolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesambal oeleksjalotsojasaussuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Sashimi van tonijn met citroen

Ingrediënten:
citroensap, daikon, gekonfijte citroen, koriander, olijfolie, sesamolie en tonijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Misovinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso

Soort:
sous-vide
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / snack of tussendoortje uit Nigella Express:

Wraps met tonijn & met krab en avocado

Ingrediënten:
avocado, citroensap, ijsbergsla, komkommer, mayonaise, sesamolie, tarwetortilla, tonijn, wasabipasta, wit krabvlees en wortel

Soort:
tortilla / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingeend

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge sherry, eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, lichte sojasaus, olie, prei, sesamolie en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Keca[p vinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, rode chilipeper, sesamolie, sushi-azijn en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, eidooier, groene kruiden, harissa, water, misopasta, mosterd, saffraandraadjes, sesamolie, sjalot, wasabipasta en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Koriandervinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fleur de sel, gembersiroop, koriander, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojaolie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Udonnoodles met runderlapjes en kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bieslookbloemen, citroensap, doorregen runderlappen, kimchi, mostarda di frutta, paarse ui, ponzusaus, radijsbloemetjes, rammenasbloemen, runderbouillon, satépoeder, sesamolie, teriyakisaus, udonnoedels en zoute pinda’s

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tare dipsauzen

Ingrediënten:
bosui, citroensap, dashi, eidooier, gele ui, knoflook, mirin, rettich, rode miso, sesamolie, sesamzaad, wasabi en yuzusap

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bouillon met biet en mierikswortel

Ingrediënten:
chioggiabiet, citroensap, dille, dragon, gele biet, mierikswortel, oerbiet, olijfolie, rode biet, sesamolie, tom kha kai van groenten en witte biet

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Pannenkoekrolletjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gerookte zalm, mierikswortelsaus, roomkaas, sesamolie, verse bieslook, verse tuinkruiden en water

Keuken:
Nederlands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Viscurry

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gedroogde kokos, groene chilipepers, knoflook, kokosmelk, kokosnoot, komijn, koriander, kurkuma, limoensap, sesamolie, witvisfilet en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
curry / vis
Haal meer recepten op...