Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Tagliatelle met zalm
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte zalm, slagroom, tagliatelle en whisky
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dille, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, komkommer, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, vis, vruchtensap, water, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch uit Eet als een atleet:
Snack of tussendoortje uit De smaak van Conclusion:
Brunch / lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Aan onze tafel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Brunch / lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Amuse / diner uit Allerhande kerstclassics 2012:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: