Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Veg!:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: