Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, ei, eidooier, gerookt spek, ham, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, sjalot, spek, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: