Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit I love groente:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: