50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieboterbroccolicashewnotendonkere sojasauseigemberkipfiletkippenbouillonknoflookkratiemlichte sojasausmaïzenanam plaolieplantaardige olierode paprikasesamoliesojasaussuikertaugéthaise vissausuivissauswaterwitte peperzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kammosselen in oestersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese champignons, eiwit, gember, hoofdzoete puntpaprikas, kammosselen, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Krab met zwarte peper

Ingrediënten:
boter, curryblaadjes, donkere sojasaus, frituurolie, gedroogde garnalen, gezouten sojabonen, groene pepertjes, knoflook, krab, oestersaus, rode pepertjes, sjalotten, suiker en zwarte peper

Keuken:
Maleisisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kipvleugeltjes

Ingrediënten:
chinese wijn, donkere sojasaus, honing, kippenvleugels, lichte sojasaus, oestersaus, peper, sesamolie en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Groentegarnituur

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, cashewnoten, fleur de sel, knoflookchips, oestersaus, preiwit, rode chilipeper, sesamolie en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen in filodeeg

Ingrediënten:
eierdooiers, filodeegvellen, knoflook, korianderpoeder, maïsolie, oestersaus, peper, sojasaus en tijgergarnalen

Soort:
hapjes
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Inktvis met paksoi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gemberwortel, inktvis, kippenbouillon, knoflook, lente ui, oestersaus, paksoi, rode chilipeper, thaise vissaus, witte peper en zonnebloemolie

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Citroenboter

Ingrediënten:
boter, citroengras, knoflook, oestersaus, peper en selderijzout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Paddestoelen cappuccino

Ingrediënten:
boter, cognac, kastanjechampignon, oestersaus, peper, sjalot, slagroom, tijm, vleesfond en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Noedels met broccoli en knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, donkere sojasaus, ei, fijne eiernoedels, knoflook, lichte sojasaus, oestersaus, suiker, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Tjap tjoy van Nam Kee

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, champignons, gember, witte peper, oestersaus, olie om te frituren, peultjes, rode paprika's, sesamolie, tahoe, taugé, ui en winterwortels

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Groentevulling voor lenterol

Ingrediënten:
citroengras, gember, oestersaus, peper, plantaardige olie, prei, sesamolie, shii-take, wortel, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Yen's goudbruine mie

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, garnalen, gedroogde mie, kipgehakt, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, oestersaus, sesamolie, spinazie, varkensgehakt, water en witte peper

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonen met kip

Ingrediënten:
garnalen, kipfilet, kippenbouillon, mihoen, oestersaus, olie, peper, rijstvermicelli, sherry, sperziebonen, ui en zout

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Kip Siam

Ingrediënten:
allesbinder, arachideolie, bouillon, champignons, kipfilets, oestersaus, cashewnoten, rode paprika, rode peper, knoflook, trassi, vissaus en witte peper

Haal meer recepten op...