Recept uit Jamie's Italie:
Pasta met kip en paddestoelen uit de oven
- Ingrediënten:
- basilicum, eekhoorntjesbrood, kippenbout, knoflook, paddestoelen, parmezaanse kaas, slagroom, spaghetti en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bacon, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: