Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatensaus met knoflook en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaten uit blik en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Oh my foodness: