Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Joodse keuken:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: