Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: