Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Liever lokaal:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: