Recept uit Jamie's Italie:
Pasta met kip en paddestoelen uit de oven
- Ingrediënten:
- basilicum, eekhoorntjesbrood, kippenbout, knoflook, paddestoelen, parmezaanse kaas, slagroom, spaghetti en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, spaghetti, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: