Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, curry, ei, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, specerijen, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Kochen für zwei:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek: