Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Moro:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken: