Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Sous vide:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De truffel:
Recept uit Het groot fondue boek: