Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, brood, gember, groente, hamburgers, honing, knoflook, komkommer, korianderzaad, kruiden, kurkuma, laurierblad, mosterdzaad, olijfolie, specerijen, sperziebonen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: