534 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercitroenraspeieidooierkaneelknoflookkristalsuikermaïzenanootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomsjalotslagroomsuikeruiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Wortels en karnemelk

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyworteltjes, bloem, boekweit, citroensap, ei, eiwitten, gelatine, karnemelk, maltodextrine, moutpoeder, room, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, suikersiroop, wei, wortelpuree, wortels, wortelsap, zoethoutpoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Bosbessentaart Met Karnemelk En Citroen

Ingrediënten:
bosbessen, ei, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gezouten boter, grof zeezout, karnemelk, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Karnemelk-citroenpudding met bessensaus

Ingrediënten:
boerenkarnemelk, citroenrasp, citroensap, gelatine, slagroom, suikerwater, witte basterdsuiker en zwartebessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Belila - Tarwe of gerst met zoete melk en noten

Ingrediënten:
amandelen, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneel, melk, oranjebloesemwater, parelgort, pistaches, rozijnen, verse tarwe en walnoten

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kaas

Ingrediënten:
citroensap, karnemelk, melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse makreel en gegrilde komkommer

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babykomkommer, citroensap, dilleolie, dilletakjes, karnemelk, komkommer, maïzena, makreel, melk, mierikswortel, oost-indische kers, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Koele soep met kuit - golden caviar soup

Ingrediënten:
aquavit, citroensap, golden whitefish caviar, ijsgruis, karnemelk, karwijzaad, komkommer, peper, verse dille, verse zuurkool, zalmkuit, zoete gele ui, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Scheermesjes en peterselie, mierikswortel en mosselvocht

Ingrediënten:
agar-agar, citroensap, dille, droge witte wijn, druivenpitolie, gelatine, jonge spinazie, karnemelk, maïzena, melk, mierikswortel, mineraalwater, mosselen, peterselie, scheermesjes, sjalotjes, tijm, zout en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Paneer

Ingrediënten:
citroensap en melk

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Yoghurt-karnemelkdressing

Ingrediënten:
citroensap, karnemelk, knoflook, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, rodewijnazijn, selderijzaad, tabasco, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Kwarksoufflée

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, citroensap, crème fraîche, druivenpitolie, eiwit, isomaltsuiker, karnemelk, magere kwark en tasmaanse peper

Keuken:
Duits
Soort:
soufflé
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Amandel-dadelcupcake met pralinétopping

Ingrediënten:
bakpoeder, blanke amandelen, bloem, boter, citroensap, dadels, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, melk, poedersuiker, witte basterdsuiker en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...