Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit The big green egg book: