Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Varkensvlees in walnotensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, grof zout, mager varkensvlees, melk, nootmuskaat, walnoten en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, cognac, ei, eidooier, gekookte ham, ham, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ontbijtspek, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk: