Recept uit Eten in Italie:
In melk gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbil, melk, nootmuskaat, parmaham, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept uit Goed zoet:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto: