Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ham of pekelvlees in cider
- Ingrediënten:
- bruine suiker, cider, ham, kruidnagel, laurier, pekelvlees, peper, peterselie, tijm en zout
- Keuken:
- Frans / Brits
- Soort:
- varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: