Basisrecept uit The naked chef:
Gearomatiseerde boter
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, citroen, knoflook, kruiden, olijven, pepertjes en zongedroogde tomaat
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bloem, citroenrasp, courgette, dille, dragon, ei, fruit, knoflook, kruiden, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit The naked chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: