Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ragù Napoletano (tomaten vleessaus)
- Ingrediënten:
- gekookte ham, tomaat, klapstuk, knoflook, olie, pancetta, peper, peterselie, reuzel, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, fruit, groente, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Balletjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Simpel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Es' Factory:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Istanbul:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins: