Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Gemüse! :
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: