Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Noma:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: