Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken: