geitenvlees

geitenvlees

Zoek naar geitenvlees in jouw eigen kookboeken

Geitenvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout met truffelcrème - cosciotto alla crema tartufata

Ingrediënten:
boter, cognac, geitenbout, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, truffelpasta, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout uit Piëmonte - cosciotto alla piemontese

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, geitenbout, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yangrou Xiangcai - Geroerbakte geit met verse koriander

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, koriander, magere geitenlapjes, magere lamslappen, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Bai tang yang rou - Stoopot van geit en radijs

Ingrediënten:
chilisaus, daikon, geitenbout, gember, kassie, lente-ui, shaoxingwijn, steranijszaden en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
geitenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenkoteletjes met room - costolette alla panna

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, geitenkoteletjes, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / geitenvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Geit en artisjokken met ei en citroen - capretto e carciofi all'uovo e limone

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroensap, doperwtjes, droge witte wijn, eierdooier, geitenvlees, lamsvlees, olijfolie, peper, tuinbonen, ui, verse marjolein, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans / Siciliaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner uit De Smaakbijbel:

Mafe

Ingrediënten:
groene paprika, kip, knoflook, laurier, pinda, pindakaas, rode chilipeper, rundvlees, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vlees en wortelgroenten

Keuken:
Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees / bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout voor pasen - cosciotto pasquale

Ingrediënten:
geitenbout, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, uitjes, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees / feestdagen