Steak tartaar, naar keuze van rundvlees of geitenbokvlees, op indonesische wijze met mousse van geitenkaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 97 in Baru Belanda .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / geitenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Volkorenrood met kaas

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Rundvleessalade op toast

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Warme salade van aardappels, kappertjes, augurk, mosterd en kamille.

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Remouladesaus

Een recept uit Annemiek Verweij