Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpasta voor steak tartaar

Ingrediënten:
citroengras, ei, garnalenpasta, knoflook, kokosolie, sjalot, tomaat, witte wijnazijn en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Dranken / drinken uit Baru Belanda:

The Botol - IJsthee

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, earlgreythee, gemberwortel, kaneelstokje, limoenchutney, muntijs, sinaasappel en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Chilimayonaise

Ingrediënten:
groene chilipepers, javaanse suiker, knoflook, mayonaise, rijstazijn, rode chilipepers en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokosgel

Ingrediënten:
agar agarpoeder, citroenblad, citroengras, kokosmelk en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Saus voor acar

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, citroengras, geelwortel, gemberwortel, knoflook, kokosolie, kristalsuiker, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / nagerecht / dessert uit Baru Belanda:

Es doger bandung - Bahan bahan doger

Ingrediënten:
balinese suiker, gefermenteerde rijst, granaatappel, ijsklontjes, jackfruit, kokosmelk, kue lapis, mango, merantisnippers, tapiocaparels, watermeloen, wit brood zonder korst en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Schaaldierenjus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kippenfond, knoflook, knolselderij, langoustinekoppen, noilly prat, plantaardige olie, prei, rode chilipeper, sambal maison, ui, venkelknol, witte port, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 1

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, kemirinoten, knoflook, laoswortel, rijstolie, rode chilipeper, salamblaadjes, suiker, tamarinde, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gumbava-gel

Ingrediënten:
agar-agar, citras, kaffirlimoen en suikerwater

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Alle recepten van Pascal Jalhay