Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Ikan mangut - Vis in gele kokossaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, geelwortel, kabeljauwmoot, kemirinoten, kentjur, knoflook, kokoscrème, plantaardige olie, rode chilipepers, sjalotten, suiker, tamarinde en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Chilimayonaise

Ingrediënten:
groene chilipepers, javaanse suiker, knoflook, mayonaise, rijstazijn, rode chilipepers en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal goreng met gefermenteerde sojabonen

Ingrediënten:
gefermenteerde sojabonen, knoflook, kokosolie, laoswortel, limoensap, rode chilipepers, rode uien, tahu en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Mangocrème

Ingrediënten:
boter, eidooier, gelatineblaadjes, mangosap en steranijs

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Saté Lilith

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblaadjes, garnalen, geelwortel, gemberwortel, javaanse suiker, kabeljauwfilet, knoflook, kokosrasp, pascal jalhay, rawit en rode chilipeper

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal goreng telor

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, kwarteleieren, laoswortel, rode chilipepers, rode sjalot en tomaten

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Asinan buah - Zoetzuur van fruit en groenten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ananas, appel, citroensorbet, flespompoen, gedroogde garnalen, geroosterde pindas, granaatappelpitten, knoflook, kokosazijn, komkommer, rode chilipepers, spitskool, suiker, taugé, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Langoustinesaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenblaadjes, limoenrasp, limoensap, pinda's, rode chilipepers, rode ui, sesamolie, sojasaus, sushi-azijn en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwartzuur van kip

Ingrediënten:
aardappelmeel, braadkip, frisse rode wijn, kaneelstokje, kruidnagel, natuurazijn, nootmuskaat, plantaardige olie, rode ui, zoete sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Urap dengan tempé Mendoan - Salade met tempé Mendoan

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblad, garnalenpasta, geelwortel, ketjapsaus, knoflook, kokosnoot, kousenband, krokante tempé, laoswortel, palmsuiker, peper, rawit, rode chilipepers, rode kool, salamblaadjes, sjalot, spitskool, taugé, waterspinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpastagelei

Ingrediënten:
gelatine en kruidenpasta

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pittige roomsaus

Ingrediënten:
garnalenpasta, knoflook, kokoscrème, laos, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipepers, rode paprika, salamblaadjes, sambal oelek, suiker, tamarindewater, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Specerijensiroop

Ingrediënten:
citroengras, citroenschil, gemberwortel, kardemonpeulen, kristalsuiker, kruidnagel, steranijs, vanillestokjes, witte peperkorrels, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpasta voor ode aan rendang

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemberwortel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidenagel, laoswortel, rawit, rode chilipepers en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Kleefrijstrolletjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bananenblad, bumbu voor ayam tuturuga, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kleefrijst, kokosmelk, pandanblad, sjalot, suiker, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, gemberwortel, kemirinoten, knoflook, laoswortel, rode chilipeper, rode ui, sjalot, tamarinde, tomaten en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Alle recepten van Pascal Jalhay