Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwarte knoflooklak

Ingrediënten:
donkere kippenjus, gemberwortel, mirin, sake, zoute sojasaus en zwarte knoflook

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Soto ayam - Kippensoep

Ingrediënten:
bernagie, bosui, citroenblaadjes, citroengras, geelwortel, gemberwortel, kemirinoten, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, korianderpoeder, laoswortel, sjalot, sojaolie, taugé, witte peper, zeekraal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwartzuur van kip

Ingrediënten:
aardappelmeel, braadkip, frisse rode wijn, kaneelstokje, kruidnagel, natuurazijn, nootmuskaat, plantaardige olie, rode ui, zoete sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Piccallily

Ingrediënten:
azijn, bloem, komijnpoeder, korianderpoeder, mosterd, mosterdzaad, nootmuskaat, suiker, tomatenpuree en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Paneer

Ingrediënten:
bloem, ei, paneermeel en panko

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal trassi

Ingrediënten:
chilipepers, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, sjalot, trostomaat en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Garnering

Ingrediënten:
balsamicoazijn, banaan, inktvisinkt, melkchocolade, pure chocolade, suikerwater en tapiocaparels

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Groentebouillon

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peterselie, preiwit, tijm, tomaat, water, witte peper, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, gemberwortel, kemirinoten, knoflook, laoswortel, rode chilipeper, rode ui, sjalot, tamarinde, tomaten en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Omelet

Ingrediënten:
bosui, knoflookpoeder, peper, tahu en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Serundeng

Ingrediënten:
arachideolie, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kokosrasp, korianderzaad, pinda’s, rode chilipeper en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpastagelei

Ingrediënten:
gelatine en kruidenpasta

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Alle recepten van Pascal Jalhay