Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Serundeng

Ingrediënten:
arachideolie, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kokosrasp, korianderzaad, pinda’s, rode chilipeper en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal tomaat

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawit, tomaat en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpastagelei

Ingrediënten:
gelatine en kruidenpasta

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 1

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, kemirinoten, knoflook, laoswortel, rijstolie, rode chilipeper, salamblaadjes, suiker, tamarinde, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Tempé Mendoan - Krokante tempé

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosui, geelwortel, gemalen korianderzaad, kentjur, knoflook, plantaardige olie, rijstmeel, sjalot, tempé, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpasta voor sateh lilith

Ingrediënten:
citroengras, geelwortel, gemberwortel, knoflook, laoswortel en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Chocoladeglazuur

Ingrediënten:
agar-agar, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, slagroom en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Bala bala - Groentebeignets

Ingrediënten:
beslag, paksoi, prei, rode paprika, sambalmayonaise, taugé, ui en witte kool

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Omelet

Ingrediënten:
bosui, knoflookpoeder, peper, tahu en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kipvulling voor lumpur

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen koriander, kemirinoot, kipfilets, kokosolie, kokosrasp, laospoeder, rode ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Kleefrijstrolletjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bananenblad, bumbu voor ayam tuturuga, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kleefrijst, kokosmelk, pandanblad, sjalot, suiker, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindasaus

Ingrediënten:
gember, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, kokosmeel, olie, pindakaas, sambal bajak, ui en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Dranken / drinken uit Baru Belanda:

Jamu ketumbar - Groene jamu

Ingrediënten:
botersla, citroensap, geelwortel, gemberwortel, granny smith, komkommer en koriander

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / mosterd
Alle recepten van Pascal Jalhay