Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokosgel

Ingrediënten:
agar agarpoeder, citroenblad, citroengras, kokosmelk en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Sambal Goreng - Gebakken sambal met tempé

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, extra zoete sojasaus, glasnoedels, javaanse suiker, knoflook, komkommer, laoswortel, rode chilipepers, rode ui, roerbakgroenten, runderbouillonblokje, salamblaadjes, tempé, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Specerijensiroop

Ingrediënten:
citroengras, citroenschil, gemberwortel, kardemonpeulen, kristalsuiker, kruidnagel, steranijs, vanillestokjes, witte peperkorrels, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Serundeng

Ingrediënten:
arachideolie, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kokosrasp, korianderzaad, pinda’s, rode chilipeper en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Citroengrasgel

Ingrediënten:
agar-agar, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, javaanse suiker en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Ikan mangut - Vis in gele kokossaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, geelwortel, kabeljauwmoot, kemirinoten, kentjur, knoflook, kokoscrème, plantaardige olie, rode chilipepers, sjalotten, suiker, tamarinde en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, ei, geraspte gemberwortel en water

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Basis bumbu

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, knoflook, maïsolie, peper, rode chilipeper, rozemarijn, tijm en witte wijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Tempé

Ingrediënten:
tempé en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenmengsel voor zuurkool dengdeng agee

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, javaanse suiker, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laoswortel, salamblaadjes en tamarinde

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal maison Pure C

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, limoenrasp, limoensap, maïsolie, rode ui, sjalot, tomatenpuree en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Acar bij ode aan rendang

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, javaanse suiker, kaneelstokje, laurierblad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal met tomaat

Ingrediënten:
citroenblad, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawits, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwarte knoflooklak

Ingrediënten:
donkere kippenjus, gemberwortel, mirin, sake, zoute sojasaus en zwarte knoflook

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Alle recepten van Pascal Jalhay