Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ketjapsaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, javaanse suiker, knoflook, limoensap, rode chilipepers, sjalot en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindacrème

Ingrediënten:
eiwit, kippenfond, maïsolie, pindakaas, sushi-azijn, xantana en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Omeletrol

Ingrediënten:
boter, ei, olie, peper, wakamepoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Acar - Zoetzuur

Ingrediënten:
citroenblaadjes, gemalen geelwortel, kruidnagels, natuurazijn, peperkorrels en suiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Rijstsorbet

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, glucosestroop, javaanse suiker, kaneelstokje, kokosmelk, pandanblad, pisang ambon, rijst en zout

Soort:
vegan / ijs
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Bumbu voor ayam tuturuga

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipepers, geelwortel, gemberwortel, gepofte kemirinoten, knoflook en rawit

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpasta voor steak tartaar

Ingrediënten:
citroengras, ei, garnalenpasta, knoflook, kokosolie, sjalot, tomaat, witte wijnazijn en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Bebek tanah - Eend in klei

Ingrediënten:
bambulianen, bananenblad, bumbu bali, cassaveblad, chamotteklei, citroenblaadjes, kokosmelk, palmblad, salamblad en tamme eend

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Acar van meneer Freeth

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, saus voor acar, sperziebonen, ui, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Saus voor acar

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, citroengras, geelwortel, gemberwortel, knoflook, kokosolie, kristalsuiker, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Soto ayam

Ingrediënten:
anijsster, citroenblad, citroengras, gemberwortel, kaffirlimoen, kaneelstokje, kipkarkassen, knoflook, rode chilipepers, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Omelet

Ingrediënten:
bosui, knoflookpoeder, peper, tahu en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Alle recepten van Pascal Jalhay