Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal trassi

Ingrediënten:
chilipepers, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, sjalot, trostomaat en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Acar campur

Ingrediënten:
azijn, geelwortel, gemberwortel, knoflook, rode chilipeper, suiker en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Krokante groenten

Ingrediënten:
bosui, kousenband, limoenolie, minipaksoi, taugé en witte kool

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ketjapsaus

Ingrediënten:
knoflook, rawit, sjalot, xanthaangom en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, kervel, kookvocht van bonen, laurierblad, olijfolie, sjalot, tijm en tomatenblokjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Acar bij ode aan rendang

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, javaanse suiker, kaneelstokje, laurierblad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatencompote

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oregano, rozemarijn, sambal maison, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ingelegde gember

Ingrediënten:
gemberwortel, koriander, kristalsuiker, rijstazijn, rozensiroop en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Gulai kambing - Gestoofd lams- of geitenvlees

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, geelwortel, gemberwortel, kaneelstokjes, kardemompeulen, kokosmelk, kruidnagels, laoswortel, limoen, olie, sambal oelek, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Ayam paniki Ambon - Hete kip van Ambon

Ingrediënten:
boontjes, citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, kenarinoten, kippendijvlees, knoflook, kokosmelk, plantaardige olie, rode lombok, sjalot, tamarindepasta, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sateh Lilith - Saté van vis en garnalen

Ingrediënten:
citroen, citroenblaadjes, crème fraîche, garnalen, kokosrasp, koriander, kruidenpasta voor sateh lilith, palmsuiker, rode chilipeper, witte vis en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Alle recepten van Pascal Jalhay