Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Koolstoofpot

Ingrediënten:
citroenblad, citroengras, geelwortelpoeder, gemberwortel, kemirinoten, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, laoswortel, rode chilipepers, sjalot, spitskool en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gekonfijte kwartelpootjes

Ingrediënten:
citroenblad, citroengras, ganzenvet, geelwortel, gemberwortel, kentjur, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kwartelpootjes, laoswortel, rawit en salamblad

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokoscrème

Ingrediënten:
gelatineblaadjes, kokosmelk, piña colada en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Paneer

Ingrediënten:
bloem, ei, paneermeel en panko

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ketjapsaus

Ingrediënten:
knoflook, rawit, sjalot, xanthaangom en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Soto ayam

Ingrediënten:
anijsster, citroenblad, citroengras, gemberwortel, kaffirlimoen, kaneelstokje, kipkarkassen, knoflook, rode chilipepers, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Krokante acar

Ingrediënten:
acar, glucose, isomaltose en suiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kaffirolie

Ingrediënten:
citroenmelisse, kaffir limoenschil en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ketjapsaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, javaanse suiker, knoflook, limoensap, rode chilipepers, sjalot en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambalcrème

Ingrediënten:
citroensap, druivenpitolie, eidooier, limoensap, sambal maison, vissaus, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Rijstcrème

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gellan, gemberwortel, kokosmelk, pandanrijst, vissaus, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Duits
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, ei, geraspte gemberwortel en water

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Alle recepten van Pascal Jalhay