Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Acar campur

Ingrediënten:
azijn, geelwortel, gemberwortel, knoflook, rode chilipeper, suiker en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tempé

Ingrediënten:
knoflook, plantaardige olie, tempé, ui en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Inktvisringen betawi

Ingrediënten:
knoflook, peper, pijlstaartinktvis, plantaardige olie, rijstmeel, tapiocameel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Zalm in babi pangangstijl

Ingrediënten:
anijssterren, briochebrood, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gerookte zalmbuikjes met huid, kervel, knoflookpoeder, koriandercress, rijstazijn, tomatenketchup, uienpoeder, zoete sojasaus en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Fricassée babi

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, foelie, garnalenpasta, gekookt varkensvlees, knoflook, kousenband, kruidnagel, peterselie, peultjes, sambal trassi, sjalot en witte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Schelpdieren

Ingrediënten:
knoflook, maïsolie, mosselen, peper, rozemarijn, scheermessen, tapijtschelpen, tijm en witte wijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Keca[p vinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, rode chilipeper, sesamolie, sushi-azijn en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sojamayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, eidooier, peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenmengsel voor zuurkool dengdeng agee

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, javaanse suiker, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laoswortel, salamblaadjes en tamarinde

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal trassi

Ingrediënten:
chilipepers, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, sjalot, trostomaat en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 2

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, kemirinoten, knoflooksap, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper, salamblaadjes, tamarinde, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zalf van lontong

Ingrediënten:
citroenblaadjes, inktvisinkt, lontong, pandanblad en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Alle recepten van Pascal Jalhay