Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gumbava-gel

Ingrediënten:
agar-agar, citras, kaffirlimoen en suikerwater

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, kervel, kookvocht van bonen, laurierblad, olijfolie, sjalot, tijm en tomatenblokjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenmengsel voor zuurkool dengdeng agee

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, javaanse suiker, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laoswortel, salamblaadjes en tamarinde

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Tempé Mendoan - Krokante tempé

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosui, geelwortel, gemalen korianderzaad, kentjur, knoflook, plantaardige olie, rijstmeel, sjalot, tempé, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenmengsel voor otak otak

Ingrediënten:
citroengras, kokosnootvruchtvlees, kemirinoten, kentjur, knoflook, limoen, sjalot, zeekraal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Koolstoofpot

Ingrediënten:
citroenblad, citroengras, geelwortelpoeder, gemberwortel, kemirinoten, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, laoswortel, rode chilipepers, sjalot, spitskool en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Langoustines

Ingrediënten:
citroenrasp, langoustines en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal tomaat

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawit, tomaat en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Basmatibuns

Ingrediënten:
basmatirijst, citroengras, gemberwortel, kokosmelk, kokosolie, laoswortel, rijstebloem en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Serundeng

Ingrediënten:
citroengras, geelwortel, gemberwortel, javaanse suiker, knoflook, kokosolie, kokosrasp, korianderzaad, laoswortel, salamblad, sjalot, tamarinde en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Langoustines

Ingrediënten:
langoustines, olijfolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Chocoladeglazuur

Ingrediënten:
agar-agar, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, slagroom en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / glazuur
Alle recepten van Pascal Jalhay