Bout van jonge geit, munt en geitenkaas - spalla di capretto mentuccia e pecorino

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 152 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterd knoflookbrood - topinky

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Rijstazijnvinaigrette

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Emoesteaks (met spekstroopsaus) - emu steaks (with bacon molasses sauce)

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Spaanse vleeswarenschotel; lomo doblado - luchtgedroogde varkenslende met spek

Een recept uit Monika Linton - Brindisa