Bout van jonge geit, munt en geitenkaas - spalla di capretto mentuccia e pecorino

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 152 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Griekse keuken: Saganaki met glyko van kumquat en aalbessen

Een recept uit Isabel

Hoe maak je zelf thuis: feta kaas

Een recept uit Isabel

Maroulisalade

Een recept uit

Vegetarische BBQ: panini met geitenkaas

Een recept uit Isabel