Geitenbout voor pasen - cosciotto pasquale

Je vindt dit recept op pagina 874 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees / feestdagen
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bout van jonge geit, munt en geitenkaas - spalla di capretto mentuccia e pecorino

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Geitenbout met truffelcrème - cosciotto alla crema tartufata

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Saté kambing - Geitensaté

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Geitenbout uit Piëmonte - cosciotto alla piemontese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel