Stukjes lam of geitenlam met snijbonen en croutons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 284 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees / geitenvlees / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Thaise varkenshaas

Een recept uit  - de snelle keuken

Tips voor de beginnende vegetariër van zoetekauw Marieke

Een recept uit Isabel

Salade van gebraden lamsvlees en tomaten

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Thai

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story