azijn

Zoek naar azijn in jouw eigen kookboeken

Azijn koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbiet

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, snijbietstengel, wit, rood en geel en tijm

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Ravigotesaus

Ingrediënten:
koolzaadolie, mosterd, dijon, olijfolie, sjalot en suiker

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Geraffineerde selderij

Ingrediënten:
azijn, ei, gemberpoeder, goudse kaas, knoflook, kruiden-slasaus, olie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, rode paprika, selderijknol, sla, tabasco, tomaat, ui, varkensvlees, venkel, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tagine de cervelle à la tomate - Hersenen in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, citroensap, gezouten citroen, kalfshersenen, knoflook, komijn, lamshersenen, suiker, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
azijn
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Cigares à la viande 3- Marokkaanse sigaartjes met vleesvulling 3

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, cayennepeper, filodeeg, foelie, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, mager rundgehakt, nootmuskaat, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
azijn
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Basisrecept uit Dit is geen kookboek:

Bosbessen azijn

Ingrediënten:
azijn en bosbessen

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Foie Gras and Button Mushroom Tart

Ingrediënten:
boter, brikdeeg, champignons, citroencurd, citroensap, esdoornsiroop, foie gras van eend, hazelnootolie, paddestoelen, gedroogd en gemalen, sinaasappelzest en taart van foie gras en champignons

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pickled Garlic

Ingrediënten:
knoflook, suiker en tijm

Soort:
azijn
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Zoete augurken voor kenners

Ingrediënten:
ei, knoflookpoeder, mainzer kaas, mayonaise, peterselie, selderijzout, witte peper, worst en zoute augurk

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Luikse gehaktballen

Ingrediënten:
appelstroop, bloem, bonenkruid, bouillon, half om half gehakt, laurierpoeder, olie, perenstroop, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui en witbrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
azijn
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dille, dragon, munt, rozemarijn, tijm en witte wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Frambozenazijn

Ingrediënten:
frambozen, witte basterdsuiker en wittewijnazijn

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Soy Vinegar Infusion

Ingrediënten:
bieslook, gember, gemberolie, geroosterd sesamzaad, palmsuiker, rijstazijn en sojasaus

Soort:
azijn
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Koolbundeltjes met gierst en varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, gierst, koolbladeren, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, sjalot, varkensvlees, venkelzaad, witlof, wortel en zout

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Brine for vinegar-coagulated egg

Ingrediënten:
azijn

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Elder Flower Vinegar

Ingrediënten:
appelzuur, moutazijn, rijstazijn, suiker, vlierbloesem en witte wijnazijn

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Seaweed Vinegar

Ingrediënten:
ciderazijn, gember, kombu, korianderzaad, geroosterd, moscovado suiker, palmsuiker en whiskey

Soort:
azijn
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"With Grey Mullet Bottarga, Sea Bean And Mutsu Apple, Shigoku Oyster With Fizzy Grapes Fresh Wasabi And Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger Shiso, Spot Prawn And Lotus Root Tempura With Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho Tan Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone And Foie Gras Shabu Shabu With Yuba And Enoki

Ingrediënten:
muskaat-druiven, oesternat, shigoku-oester, sucro®, verjus, wasabi en witte miso

Soort:
azijn
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Vruchtenazijn

Ingrediënten:
blauwe bessen, suiker en wittewijnazijn

Soort:
azijn
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Azijn met bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bieslookbloemen en witte wijnazijn

Soort:
azijn
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Brunch uit Home made zomer:

Kruidenslaatje uit de tuin met gepocheerd ei

Ingrediënten:
bieslook, boragebloem, boter, citroensap, dille, dragon, eetbare bloemen, ei, eidooier, friseesla, kervel, mosterd, stokbrood en wittewijnazijn

Soort:
azijn
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Daging setan (Duivelse runderlapjes)

Ingrediënten:
ketjap manis, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, runderlappen, sambal oelek, ui, water, witte suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / azijn
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uitjes in zuur

Ingrediënten:
azijn, kruidnagels, laurier, peperbolletjes, zilveruitjes en zout

Soort:
azijn / conserven
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade van witte kool

Ingrediënten:
appel, gerookt spek, komijnpoeder, komijnzaad, olie, peper, ui, witte kool, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / azijn
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Komkommersalade met zure room

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, komkommer en zure room

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Bietensla met zure room

Ingrediënten:
citroensap, gele ui, suiker, voorgekookte bietjes, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch / azijn