Foie Gras and Button Mushroom Tart

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 148 in Modernist Cuisine [3] .

Soort:
azijn

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 4 voor de bereiding van “citroencurd, blz 4-234”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegrilde kikkererwten en groenten in brikdeeg

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Karamelijs in minihoorntjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Kabeljau im Brikteig - Kabeljauw in Brikdeeg

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Aperitiefhapjes met geitenkaas en maanzaadjes

Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes