Soy Vinegar Infusion
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 253 in Modernist Cuisine [5] .
- Soort:
- azijn
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
*Shanghai Soup Dumplings: Triple Dungeness Crab and Pork Stock Infusion with Crab and Ginger Marble, Herb-Embedded Pasta Veil, Roasted Scallion Marmalade, Soy Vinegar Infusion and Crab and Pork Stock Spheres
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Sashimi van hamachi met wasabisorbet en yuzusaus

Crab and Ginger Marble
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Smoked Potatoes with Vin Jaune Sabayon
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]](/uploads/book/cover/19444/thumb_vol-3-angle.png)