*Shanghai Soup Dumplings: Triple Dungeness Crab and Pork Stock Infusion with Crab and Ginger Marble, Herb-Embedded Pasta Veil, Roasted Scallion Marmalade, Soy Vinegar Infusion and Crab and Pork Stock Spheres
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 253 in Modernist Cuisine [5] .
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bieslook
- gember
- infusie van bouillon van varken en krab
- krab
- marmalade van geroosterde lenteui
- pasta vel met kruiden
- soja-azijninfusie
- varkensbouillon
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.