orgaanvlees

Zoek naar orgaanvlees in jouw eigen kookboeken

Orgaanvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Fegato di vitello al balsamico - Kalfslever met balsamico-azijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, kalfslever, olijfolie, peper, pijnappelpitten, plantaardige olie, snijbiet, sultana's, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Rognone di vitello con lenticchie e carciofi - Kalfsnier met linzen en artisjok

Ingrediënten:
artisjok, bleekselderij, boter, groentebouillon, kalfsnier, kippenbouillon, laurier, linzen, olijfolie, pancetta, peterselie, plantaardige olie, prei, rozemarijn, salie, ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Rognons de veau à la moutarde - Kalfnier met mosterd

Ingrediënten:
boter, dijon-mosterd, kalfsnier, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Foie de veau Lyonnaise - Kalfslever Lyonnaise

Ingrediënten:
bloem, boter, demi-glace, kalfslever, olijfolie, peper, platte peterselie, sherryazijn, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Boudin noir aux pommes - Bloedworst van appel

Ingrediënten:
appel, bloedworst, boter, komijnzaad, olie, peper, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Kalfstong met madeira

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, kalfstong, kippenbouillon, madeira, olijfolie, peper, prei, sherryazijn, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Lamszwezerik met komijn, chilipeper en sumak

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijn, gemalen sumak, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamszwezerik, melk, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, scherp paprikapoeder, ui en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Coeur de porc à l'armagnac - Varkenshart met armagnac

Ingrediënten:
armagnac, boter, kippenbouillon, knoflook, peper, platte peterselie, reuzel, tijm, ui, varkenshart en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Rognon de veau au Pernod - Kalfsnier met Pernod

Ingrediënten:
dragon, kalfsnier, peper, pernod, peterselie, rundermerg, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gemengde salade met kippenlevertjes

Ingrediënten:
basilicum, brood, eikenbladsla, kippenlevertjes, knoflook, peper, vetstof, vinaigrette en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding lever

Ingrediënten:
boter, lever, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Coratella di agnello - Lamsragoût

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, lamshart, lamslever, lamslongen, laurier, rozemarijn, salie, spaanse peper, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Fegato al balsamico - Kalfslever met balsamicosaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, extra vergine olijfolie, kalfslever, kervel, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Fritto misto Piemontese - Mixed grill uit Piemonte

Ingrediënten:
amarettikoekjes, appel, aubergine, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, hersenen, kalfslapjes, kalfslever, kalkoenfilet, kipfilet, lamslapjes, niertjes, olie, paneermeel, runderlapjes, varkenslever, varkensworstjes, zoete semolina, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hersenen uit Milaan - cervella alla milanese

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, geklaarde boter, hersenen, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepaneerde zwezerik - animelle impanate

Ingrediënten:
bloem, ei, geklaarde boter, paneermeel, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding voorbereiding tong kalfstong

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfstong, kruidnagel, rundertong, ui, varkenstong, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsniertjes in mosterdsaus

Ingrediënten:
bakboter, bloem, citroensap, kalfsnier, mosterd, paprikapoeder, peper, room, verse peterselie en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Nieren in bordeaux - rognone al vino di bordeaux

Ingrediënten:
bloem, champignon, gerookte pancetta, merg, nieren, peper, rode bordeauxwijn, sjalot, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Foie Gras, Torchon, cold-smoked

Ingrediënten:
foie gras torchon

Soort:
orgaanvlees
Serveersuggestie Belgische kalfslever met gebakken appel

Diner / hoofdgerecht van Thomas de Beer:

Belgische kalfslever met gebakken appel

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, kalfslever, kervel, peper en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*Foie Gras A La Vapeur: Sous Vide Foie Gras With Duck Broth With Vanilla And Bay Leaf, Braised Napa Cabbage, Compressed Muscat Grapes And Spiced Walnut Gel

Ingrediënten:
foie gras sous vide, gestoofde chinese kool, groene walnoot, kruidige walnoot-gel, muskaatdruiven, samengeperst en szechuan peper

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Cassolette de ris et rognon de veau à la ciboulette - Kalfszwezerik en -nier met Bieslooksaus

Ingrediënten:
bieslooksaus, boter, bouquet garni, kalfsnier, kalfszwezerik, peperkorrels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfszwezerik met tomatencoulis en asperges

Ingrediënten:
aardappelen, asperges, bloem, kalfszwezerik, laurier, lavas, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomaten, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
vlees / orgaanvlees