orgaanvlees

Zoek naar orgaanvlees in jouw eigen kookboeken

Orgaanvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensmaag met lever - pad kreung nai moo

Ingrediënten:
chinese champignons, knoflook, kratiem, lente-ui, maïzena, nam pla, olie, sojasaus, thaise vissaus, varkenslever, varkenspens en water

Keuken:
Thais
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gekookte gerookte tong - lingua affumicata e lessata

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookte tong, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lever in rode wijn - fegato al merlot

Ingrediënten:
bloem, boter, lever, merlot, peper, rode wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Leber met tzibbiles - Kalfslever met uien

Ingrediënten:
kalfslever, kippenvet, peterselie, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Schaapsnierenkebab

Ingrediënten:
beurre maître d'hôtel, boter, champignons, rugspek en schaapsnieren

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Foie gras met Pruimen

Ingrediënten:
foie gras, gedroogde pruimen, peper, port en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Tripe "Les halles"

Ingrediënten:
boudin noir, bouquet garni, chorizo, gemalen komijn, kalfspoot, knoflook, peper, reuzel, runderpens, serrano-ham, tomatenpuree, ui, varkensbuik, varkensoren, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding voorbereiding nieren

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, cognac, knoflook, nieren, olie, peterselie en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Nieren met mosterd - rognone alla senape

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, nieren, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding hersenen

Ingrediënten:
azijn, citroensap, groentebouillon, hersenen en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lever uit de veneto - fegato alla veneta

Ingrediënten:
droge witte wijn, lever, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tong in tartaresaus - lingua in salsa tartara

Ingrediënten:
knoflook, peper, tartaarsaus, tong, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lever met boter en salie - fegato al burro e salvia

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, lever, peper, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfsnier Berry

Ingrediënten:
boter, champignons, ham, gezouten, kalfsnier, peterselie, rode wijn en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfnieren geflambeerd in Noilly prat

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsnier, mosterd en nouilly prat

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfsnier in roomsaus

Ingrediënten:
boter, dooier, double cream(1), kalfsnier en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse zult

Ingrediënten:
groentenbouqet, kleurzout, rommelkruid en varkenskop

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Aspergesoep met gefrituurde ravioli van zult en truffel

Ingrediënten:
asperge, bieslook, ei, eierpastadeeg, slagroom, soepbouillon, truffel en zure zult

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

"Blote billen in 't gras" kalfszwezerik in vermicelli gebakken met zoetzure kalfshachee

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, gerookt spek, gezouten citroen, kalfsfond, kalfsparures afsnijdsel, kalfszwezerik, kataifi, laurier, sjalot, snijbonen, witte bonen en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bloedworst

Ingrediënten:
boekweitmeel, rommelkruid, rozijnen, varkensbloed, varkensdarm, varkenskop en vetspek

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Tompouce van smeerleverworst, scharrelvarkensspek en chips van bloedworst met bospeenjam

Ingrediënten:
bloedworst, bospeen, boter, bruine suiker, citroenrasp, ei, filodeeg, geleisuiker, jenever, kervel, knoflook, kruidnagel, madeira, mosterd, nootmuskaat, peper, port, sjalot, sojasaus, spek, tijm, varkensbuikspek en varkenslever

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamslever met komijn

Ingrediënten:
azijn, knoflook, komijnpoeder, lamslever, peper, vetstof en zout

Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslever met spek en ui

Ingrediënten:
bloem, gerookt spek, peper, uien, uienconfituur, varkenslever, vetstof en zout

Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hersenen uit Milaan - cervella alla milanese

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, geklaarde boter, hersenen, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees