Trio de ris de veau à la vinaigrette de muscat - Kalfszwezerik op drie manieren met muskaatdressing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 110 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Alfalfa-avocadocrêpes

Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Tarte Tatin met rabarber en rode biet (en geitenkaascrème)

Een recept uit Betina Oostveen

draken grotten

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Voedsel van de toekomst

Een recept uit Isabel