Gepocheerde kalfszwezerik

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 279 in Koken voor elke dag .

Soort:
vlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Kalfszwezerik met gepekelde tong

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Cassolette de ris et rognon de veau à la ciboulette - Kalfszwezerik en -nier met Bieslooksaus

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Gesmoorde kalfszwezerik met artisjokken - ris de veau braisés aux artichauts

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence