pizza

Zoek naar pizza in jouw eigen kookboeken

Pizza koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Pizza alla margherita

Ingrediënten:
basilicum, citroen, gist, mozzarella, semolina en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Aardappelpizza

Ingrediënten:
aardappel, bloem, fontina, gist, mozzarella, radicchio, taleggio en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Pizza met paddestoelen, olijven en rucola

Ingrediënten:
boleten, gist, mozzarella, olijfolie, oregano, tarwebloem, tomaat, tomatenpuree en zeezout

Soort:
pizza
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Groentepizza met groene paprika

Ingrediënten:
00-bloem, brandnetelkaas, doperwtjes, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, groene paprika, olijfolie, prei, tomatenpuree, zachte bloem en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pizza
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Ga dan aan de slag met het deeg

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, olijfolie, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pizza

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfoliebrood, peper, pizzadeeg, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Pizza

Ingrediënten:
bloem, champignons uit blik, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gekookte ham, gist, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, salami, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pizza met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, pizzadeeg, sjalotje en tomatensaus

Soort:
pizza
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Kleine pizza's met molsla en parmaham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, knoflook, molsla, oregano, tomaat, tomatenpuree en walnotenolie

Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pizza margherita

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, tomatensaus en zout

Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Pizza - Basisbereiding

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, water en zout

Soort:
pizza
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Pizza Bianca met champignons en ui

Ingrediënten:
boter, champignons, ei, kaas, keto, parmezaanschilfers, peper, peterseliepesto, pofiber, roomkaas, rozemarijn, rucola, ui en zout

Soort:
pizza
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Pizza Margherita: de basispizza

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus

Soort:
pizza
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Pizza Calzone

Ingrediënten:
champignon, gekookte ham, mozzarella, oregano, pizzadeeg en tomatensaus

Soort:
pizza
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Pizzataart (Chicago stijl)

Ingrediënten:
pizzadeeg en saus met balletjes

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pizza
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pizza

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, gedroogde gist, ham, mozzarella, olijfolie, olijven, paprika, patentbloem, salami, tomatenblokjes, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pizza alla napoletana

Ingrediënten:
ansjovis, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, pizzadeeg, tomatensaus en zout

Soort:
pizza
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Pizza Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Pizza met tijmolie, knoflook, artisjok en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
artisjok, brooddeeg, citroensap, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza quatro formaggi

Ingrediënten:
mozzarella, parmaham en pizzabodem

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza napoletano

Ingrediënten:
ansjovis, knoflook, mozzarella, oregano, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Volkoren pizzabodem

Ingrediënten:
gist, melk, olijfolie, ricotta en volkorenbloem

Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Pizza met tomaat, basilicum en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, basis brooddeeg, mozzarella, olijfolie en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pizza

Ingrediënten:
artisjok, avocado, bloem, chili-olie, citroen, paprika, gist, ham, honing, mascarpone, mozzarella, olijfolie, pancetta, rozemarijn, tabasco, tomaat in blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Pizza

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, gedroogde gist, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, rode paprika, shoarmakruiden, suiker, tomatensaus en ui

Soort:
pizza
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Pizza rustica

Ingrediënten:
bloem, gekookte worst, gist, ham, kruiden, mozzarella, salami, spinazie, tomatensaus en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza