Pizza met langzaam gebraden, gesnipperd varkensvlees met tijm, taleggio en rucola met citroendressing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 53 in Jamie's Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
snack of tussendoortje
Soort:
pizza

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemarineerde zwaardvis

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Knapperige salade van radicchio & waterkers

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Rucolasalade

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Zeeforel, citroen en rucola, spaghettini met

delicious. magazine - 2007-04